Acest blog isi propune promovarea obiectivelor turistice din judetul Covasna

miercuri, 12 mai 2010

Asociatia corala Plai Intorsurean

Din initiativa unui grup de persoane cu dragoste de traditiile locale romanesti s-a infintat corul mixt din Intorsura Buzaului in anul 1980.
Pe parcursul anilor corul si-a dobandit o personalitate juridica numindu-se Asociatia Corala Plai Intorsurean.
Activitatea culturala a corului a fost desfasurata la cote inalte, participand de-a lungul anilor la spectacole interne si internationale, tabere de creeatie, emisiuni TV si radio, dobandind-usi un renume pe plan cultural.
Membrii corului reprezinta toate categoriile socio-profesionale din zona si de mentionat este faptul ca activitatea este benevola.
Activitatea corului se vrea a se tine la cote inalte drept pentru care se coopereaza cu specialisti in domeniu si se doreste atragerea tineretului la aceste activitati.
Corul are in componenta 35 - 38 de persoane si este coordonat de Dirijor Prof. Teaca Tatiana.
Desfasurandu-si activitatea din munca benevola a coristilor, corul are nevoie si de o sustinere financiara la care puteti participa si dumneavoastra prin sponsorizari, donari de fonduri (donatie de 2% din impozitul pe salariu), sau punerea la dispozitie de mijloace de transport pentru deplasari.
Pentru contracte de sponsorizare, donatii sau alte informatii va rugam sa ne contactati la:

Persoana de contact: Zarnescu Gheorghe
Localitate: Intorsura Buzaului
Adresa:
Telefon: 0766 523 513 begin_of_the_skype_highlighting 0766 523 513 end_of_the_skype_highlighting; 0724 238 218 begin_of_the_skype_highlighting 0724 238 218 end_of_the_skype_highlighting
E-Mail: plai.intorsurean@gmail.com